Slide thumbnail

Vier achtergronden

Vier karakters

Vier ontwerpers

Wij zijn Plus3
Kom je mee buiten spelen?

Wij zijn een ontwerperscollectief van vier vakidioten op het gebied van interieurarchitectuur. Vier ontwerpers, vier achtergronden en vier karakters die elkaar gevonden hebben in een dwaze drang naar ontwerpuitdagingen.

Wij geloven dat we intelligentere ontwerpen kunnen maken door elkaars eigenschappen op de juiste manier in te zetten. De kennis en routine uit de serieuze wereld combineren we met het enthousiasme van een stel avonturiers.

Wij noemen het buitenspelen. Buitenspelen is voor ons buiten de lijntjes kleuren, plezier hebben, elkaar uitdagen en willen winnen.

Wij zijn vragenstellers in plaats van ja-knikkers. Als tolk tussen gebruiker en ruimte onderzoeken we hoe we een ruimte kunnen laten werken. Het resultaat is vaak een ruimtelijk ontwerp, maar kan ook een concept, strategie of handboek zijn.

De kans is groot dat je Anja het eerst leert kennen binnen ons team. Deze actie-in-de-taxi socializer werkt harder dan de gemiddelde centrifugerende wasmachine. Binnen plus3 heeft ze de rol van de prater, verbinder en stresskip. Ze inspireert door ver-schrik-ke-lijk ambitieus te zijn en het geouwehoer samen te vatten met ‘laten we gewoon beginnen jongens’.

Brengt ervaring, humor en enige tekstuele kwaliteiten in de groep. Excellereert als een diesel, kijkt de kat uit de boom, maar is ook de afmaker. Besluit zinnen vaak met: ‘ja, maar… oké!’ Samenwerker, nuchter en realistisch.

5 of 5.000 m2, Lyanne kan op elke vierkante meter haar creativiteit kwijt. Zegt opvallend vaak: ‘ja, ik had dus al een ideetje…’. Schakelt nog sneller dan het licht, poept er logo’s uit alsof ze elke dag een nieuw bedrijf opstart en drapeert aan het einde nog even een sausje over de presentatie die niet zou misstaan in een vijfsterrenrestaurant.

Stille wateren hebben diepe gronden en bij Zain zijn ze verrassend innovatief. Deze wereldreiziger wacht af en slaat dan toe. Maakt strategische keuzes, werkt hard en efficiënt. Deze encyclopedie kun je alles vragen op het gebied van materiaalkeuzes tot virtual reality. Laat de drie kippen om zich heen af en toe even kakelen.