Slide thumbnail

BC Broekhin

Een tijdje geleden wisten de leerlingen niet veel meer te vertellen over hun nieuwe school dan dat deze naast de Lidl en het ijssalon ligt. Door middel van sessies met de leerlingen is meer verteld over het ontwerp, maar ook zijn de wensen en behoeften van 353 leerlingen voor de nieuwe school in kaart gebracht.

De resultaten van dit ruimtelijke onderzoek zijn op een poster zichtbaar gemaakt. De leerlingen gaan in het nieuwe schooljaar gebruik maken van een gebouw dat eerst omschreven werd als vervallen en onveiling, maar straks een transformatie heeft doorgemaakt van greswarenfabriek naar een plek voor de leerlingen, maar ook de klanten, cliënten en buurtbewoners die van de vernieuwde fabriek gebruik gaan maken.

Locatie: Reuver/Swalmen

Jaar: 2019

Status: afgerond

Opdrachtgever: BC Broekhin

terug